پارتیشن شیشه ای اداری

پارتیشن شیشه ای اداری جداکننده فضا در محیط اداری است که با ظاهری ریبا محیط را برای شما جداب می‌نماید. پارتیشن شیشه ای اداری برای تفکیک فضای ادارات و شرکا‌ها می‌باشد که عایق صوتی صدا است و یکنواختی فضای اداری را از بین می‌برد. امروزه شرکت ها و ادارات استفاده از پارتیشن ها افزایش پیدا کرده است چرا که پارتیشن های شیشه ای اداری مزایای بسیاری را برای کارمندان دارند که از جمله این مزایا می‌توان به افزایش بهره وری و تمرکز و همچنین دید باز افراد به یکدیگر اشاره نمود.  پارتیشن های شیشه ای اداری در دو صورت تک جداره و دوجداره در بازار موجود هستند که در این مطلب از عکسنگ میخواهیم تفاوت آن‌ها را باهم بررسی نماییم.

 

پارتیشن شیشه ای اداری تک جداره

پارتیشن های شیشه ای تک جداره، نوعی پارتیشن می‌باشد که برای تفکیک فضاهای مختلف مسکونی، اداری، تجاری، دانشگاهی و… به کار می روند. با استفاده از پارتیشن های تک جداره می‌توانید یک محیط بزرگ را به چند بخش کوچکتر با کاربری های مختلف تقسیم نمایید. پارتیشن های شیشه ای اداری تک جداره از بهترین روش هایی است که می توان توسط آن قسمت های مختلف یک اداره را از هم جدا کرد. از پارتیشن های اداری نک جداره زمانی استفاده می‌شود که هدف فقط تفکیک قسمت های اداری باشد و عایق صدا بودن و یا گردش هوا نور و هوا نیز مهم نباشد. نصب لین پارتیشن ها بهترین گزینه جهت جداسازی می‌باشد زیرا این کار را در مدت زمان کم و بسیار با کیفیت و زیبا می‌توان انجام داد.

پارتیشن اداری تک جداره
پارتیشن اداری تک جداره

برای نصب پارتیشن های شیشه ای تک جداره به ستون نیاز می‌باشد. پارتشین های شیشه ای مزایای زیادی دارنذ که مهم‌ترین آن‌ها این است که به راحتی تمیز می‌شوند و برای محیطی که تمیزی در آن بسیار مهم است مناسب می‌باشد مانند آزمایشگاه که نیاز به پاکسازی و شستشو مداوم دارند. از مزایای دیگر پارتشین های شیشه ای می توان به کم هزینه بودن و سرعت بالای نصب آن ها اشاره نمود تین پارتیشن ها راحتی می توان جابه جا نمود.

 

پارتیشن اداری دو جداره

پارتیشن دوجداره از دو لایه پارتیشن شیشه ای ساخته شده است که در قاب‌هایی فلزی قرار می‌گیرند و با چسب های مخصوص عایق بندی می‌شوند. استفاده از پارتیشن اداری دوجداره در طراحی های مدرن دفتر کار امکان تعامل آسان تر بین کارکنان با حفظ آرامش محیطی و شخصی برای افراد را فراهم می‌کند. با هزینه مناسب تغییرات موثر و مستحکم برای مدت طولانی ایجاد می‌نماید. پارتیشن های اداری دوجداره علاوه بر بخش بندی اداره، عایق بندی این بخش ها از صوت و صدا یا نفوذ هوا و نور و امنیت بالاتر از مزایای این نوع از پارتیشن اداری دو جداره است. برای مثال در ساخت اتاق کنفرانس اداره بهترین گزینه استفاده از پارتیشن اداری دو جداره می‌باشد.

پارتیشن اداری دو جداره
پارتیشن اداری دو جداره

جنس این پارتیشن ها معمولا شیشه ای می‌باشد و در نصب آن ها برخلاف پارتیشن های تک جداره از ستون استفاده نمی شود و نیازی نیست که به زمین وصل شوند و ارتفاع آن ها نیز تا سقف می‌باشد. نکته ی قابل توجه در پارتیشن های دوجداره زیبا بودن آن‌ها می‌باشد که حتی کمک زیادی در نما و مبلمان اداره مورد نظر دارد. از ویژگی های دیگر پارتیشن اداری دو جداره این است که در آن‌ها می‌توان از پرده های کرکره ای در آن ها استفاده نمود و می‌توان با استفاده از آن نور داخل پارتیشن را تنظیم کرد.

 

 کاربرد پارتیشن های اداری دوجداره و تک جداره

کاربرد اصلی پارتیشن اداری تقسیم بخش های مختلف محیط ادارت و شرکت‌ها و جداسازی آن ها جهت بهینه سازی فضای مورد نظر می‌باشد. پارتیشن های اداری از زمانی دکوراسیون‌های داخلی بر محیط‌های اداری و شرکت‌ها تاثیرگذار شد مورد استفاده قرار گرفت و انجام این کار به عنوان یکی از کارآمدترین و بهترین روش جهت دست‌یابی یه محیط جذاب و زیبا و نتیجه مناسب شناخته شده اند.

 کاربرد پارتیشن های اداری دوجداره و تک جداره
کاربرد پارتیشن های اداری دوجداره و تک جداره

پارتیشن ها در انواع مختلف از جمله کوتاه و یا کشیده تا سقف تولید می‌شوند و در دکوراسیون داخلی مورد استفاده قرار می‌گیرند. پارتیشن اداری متحرک و قابل جابه جایی یکی از انواع آن هستند و به شما اجازه می‌دهد در صورت انتقال شرکت خود به مکانی دیگر آن ها را نیز به شرکت حدید انتقال دهید. همچنین شما می‌توانید در صورت نیاز در محیط اداری پارتیشن ها را جابه جا کنید و دکوراسیون اداره و یا شرکت را تغییر دهید. شما در صورت نیاز می‌توانید پارتیشن اداری دوجداره و تک جداره ثابت را نیز خریداری نمایید و از آن در محیط اداری خود استفاده نمایید.

 

تفاوت پارتیشن اداری تک جداره و دو جداره

  1. پارتیشن های دوجداره به خاطر ضخامت زیاد آن‌ها که حدود 16 میلی‌متر می‌باشد صدا را تا حد قابل قبولی کم می‌کند و اجازه ورود صداها را به بخش‌های دیگر نمی دهد. این ویژگی یکی از نقاط قوت پارتیشن های دوجداره می‌باشد در صورتی که پارتیشن های تک جداره این ویژگی را ندارند.
  2. ارتفاع های پارتیشن های تک جداره به صورت ثابت تعیین می شود اما پارتیشن های دوجداره در اندازه های متفاوت مانند تمام سقف، نیمه بلند، بلند و کوتاه طراحی و نصب می شوند.
  3. یکی از امکانات هیجان انگیزی که بسیاری از مشتریان را ترغیب می کند تا از پارتیشن های دو جداره استفاده نمایند، امکان نصب پرده کرکره‌ای است و این موضوع به ویژه در ادارات می تواند پر کاربرد باشد.
  4. یکی دیگر از وجوه تمایز پارتیشن های دوجداره نسبت به دیگر پارتیشن های اداری، ظاهری کاربر پسند و منحصر به فرد آن‌ها می‌باشد. معمولاً به همین دلیل است که مردم اغلب به این نوع پارتیشن ها علاقه مند هستند.
  5. مزیت پارتیشن های اداری تک جداره نسبت یه پارتیشن های اداری دوجداره قیمت آنها است، که قیمت کمتری به نسبت پارتیشن های اداری دوجداره دارند. چرا که پارتیشن های دوجداره به دلیل زیبایی و امکانات خاصی که دارند، مبلغ قابل توجهی نیز برای اجرای آن باید در نظر گرفت.
  6. یکی دیگر از نفاوت های این دو پارتیشن دشواری در جا به جایی و نصب پارتیشن دوجداره نسبت به پارتیشن های تک جداره است که در هنگام سفارش بهتر است این نکته را مد نظر داشت.
  7. پارتیشن دو جداره نسبت به پارتیشن های تک جداره استحکام بیشتری دارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید