شیشه سکوریت رفلکس

شیشه سکوریت رفلکس برای هر ساختمان و سازه‌ای کاربردی است. شیشه سکوریت رفلکس به دلیل دوام و مقاومت بالا یکی از محصولات پر فروش در سال‌های اخیر است. ویژگی استحکام ،امنیت و هدایت حرارتی شیشه‌های مغازه‌ها در سال‌های اخیر اهمیت بیشتری یافته است. با پیشرفت‌های حاصله و دسترسی آسان به شیشه‌های متنوع مانند انواع رنگی و پوشش‌دار باعث شده تا ویژگی زیبایی و ظرافت در کنار صرفه‌جوئی و کاهش مصرف انرژی، معماران را به استفاده از انواع جدیدی از شیشه‌ها سوق داده و به استفاده بیشتر از مدل‌های شیشه سکوریت ترغیب نماید. در این مطلب از سایت عکسنگ شما را بیشتر با شیشه‌های سکوریت رفلکس آشنا می‌کنیم. تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

 

تولید شیشه سکوریت رفلکس به چه صورت است

برای تولید شیشه سکوریت رفلکس شده ابتدا شیشه رفلکس مورد نظر را در ابعاد مورد نیاز توسط دستگاه CNC برش داده می‌شود سپس شیشه‌ها را وارد کوره‌های مخصوص سکوریت قرار می‌دهند تا اینکه در نمای معینی شیشه به حالت سکوریت تبدیل شود.

شیشه سکوریت‌رفلکس
شیشه سکوریت‌رفلکس

توجه داشته باشید که برای تولید این شیشه‌ها نباید دمای کوره بیش از حد استاندارد تنظیم شود. چون در این صورت شیشه در داخل کوره پودر خواهد شد، به زبان ساده‌تر بگوییم که شیشه رفلکس در داخل کوره آب‌گیری می‌شود و مقاومت شیشه بیشتر خواهد شد. همچنین در تولید شیشه خام و معمولی در کارخانه‌ها مقدار زیادی آب استفاده می‌شود.

 

برش شیشه سکوریت رفلکس

به هیچ عنوان نمی‌توان یک شیشه سکوریت رفلکس شده را برش داد چون در صورت انجام این کار شیشه پودر خواهد شد. به همین منظور قبل ار اینکه شیشه رفلکس به حالت سکوریت تبدیل شود باید در ابعاد مورد نظر و دقیق توسط دستگاه CNC برش داده شود. البته صفحه فرزهایی در آلمان و چین تولید شده که می‌توان تا 5 میلی‌متر شیشه سکوریت را برش داد.

 

نحوه تشخیص شیشه سکوریت‌ رفلکس

در حالت معمول و حتی با نگاه کردن می‌توان تفاوت این دو محصول را متوجه شد. اما ساده‌ترین راه برای اینکه بدانید شیشه ساختمان رفلکس است یا خیر، توجه به خود شیشه در نور روز و شب است. شیشه‌های رفلکس در نور روز قادر به انعکاس تصاویر هستند. ظاهر آینه مانند این شیشه‌ها در نور روز کاملا پیداست.

نحوه تشخیص
نحوه تشخیص

در واقع از داخل ساختمان می‌توانید مناظر پشت شیشه را به راحتی ببینید در حالی که از نمای بیرونی، امکان دید داخل اتاق کاملا از بین می‌رود. اما در شب هنگام این شیشه‌ها دیگر قابلیت رفلکس ندارند و مثل شیشه‌های عادی دیده می‌شوند. در واقع تابش نور روی سطح بیرونی شیشه موجب می‌شود تا حالت آینه‌ای آن به وضوح مشخص شود.

 

انواع شیشه سکوریت‌ رفلکس

شیشه های رفلکس انواع مختلفی دارند که در ادامه به توضیح مختصر هر یک خواهیم پرداخت.

 

1- شیشه‌های سکوریت‌رفلکس حکاکی شده

با استفاده از دستگاه هوشمند مستر طرح‌های مختلفی روی شیشه‌های سکوریت حکاکی یا اینگریوینگ می‌شود. به عبارتی در این روش طرح مورد نظر روی شیشه تراشیده (کنده کاری) خواهد شد.

 

2- شیشه‌های سکوریت‌رفلکس دوجداره

برای نصب شیشه پنجره‌های دوجداره به طبع نیاز به شیشه دوجداره رفلکس ساده و سکوریت می‌باشد. این نوع شیشه‌ها در صنایع شیشه در ابعاد مختلف و یا تزریق گاز آرگون به داخل شیشه‌ها تولید می‌شود.

 

3- شیشه‌های سکوریت‌رفلکس لمینت

در پروژه‌هایی که ابعاد شیشه بیش از حد استاندارد تعیین شده و به صورت فریم لس اجرا خواهد شد باید از شیشه لمینت سکوریت شده استفاده کرد. در این صورت شیشه هنگام شکسته شدن ذرات آن از هم جدا نخواهد شد.

 

4- شیشه سکوریت‌رفلکس هوشمند

در این طرح از شیشه‌های رفلکس با استفاده از ریموت شیشه‌ها از حالت مات به شفاف و برعکس تبدیل می‌شود.

شیشه سکوریت‌رفلکس
شیشه سکوریت‌رفلکس

شیشه هوشمند از طریق الکتریسیته عمل کرده و با قطع جریان برق از کار خواهد افتاد.

 

5- شیشه‌های سکوریت‌رفلکس چاپی

در صنایع شیشه با بهره‌گیری از دستگاه چاپ طرح‌های مختلفی روی شیشه‌های سکوریت به صورت رنگی ایجاد می‌شود، به طور مثال در سازمان‌های اداری لوگوی مجموعه روی شیشه‌ها وجود دارد.

 

6- شیشه‌های سکوریت‌رفلکس سوپر یا ویژه

نوعی از شیشه‌های رفلکس که خاصیت رفلکتیو آن بیش از شیشه‌های رفلکس ساده است با توجه به بررسی‌های انجام شده این نوع شیشه‌ها حدود ۶۰ درصد رفلکتیو می‌باشد، شیشه سکوریت رفلکس ویژه بسیار کمیاب است و در تعداد محدودی از کارخانه‌ها تولید می‌شود. به همین دلیل قیمت این نوع شیشه‌ها بیشتر از شیشه‌های رفلکس ساده است.

 

7- شیشه سکوریت‌رفلکس خم

برای تولید شیشه‌های سکوریت خم، ابتدا شیشه رفلکس در ابعاد مورد نظر برش داده شده سپس قالب فلزی با شعاع خم مورد نیاز ساخته می‌شود در نهایت هم شیشه به همراه قالب فلزی داخل کوره قرار داده خواهد شد.

 

کاربردهای مختلف آن

1- اجرای نمای شیشه‌ای ساختمان.
2- اجرای پارتیشن شیشه‌ای اداری.
3- اجرای سقف شیشه‌ای ساده و متحرک.

کاربردهای مختلف شیشه سکوریت رفلکس
کاربردهای مختلف شیشه‌ سکوریت ‌رفلکس‌

4- اجرای کف شیشه‌ای.
5- استفاده در آزمایشگاه‌ها جهت تحقیقات علمی.
6- استفاده به عنوان صفحه نمایش جهت منعکس کردن تصاویر دیجیتالی.

 

از لحاظ قیمت

قیمت شیشه سکوریت رفلکس بسته به رنگ و ضخامت و برند تولید کننده تعیین خواهد شد. نتیجه این امر استفاده بیشتر از شیشه‌های سکوریت و شیشه سکوریت رفلکس جهت برآورده نمودن ویژگی‌های مقاومتی مناسب در برابر حرارت، باد و ضربه می‌باشد. فناوری سکوریته کردن شیشه‌ها، باعث می‌شود میزان مقاومت آن‌ها بالا برود. مزیت بالای این شیشه‌ها، نشکن بودن دربرابر ضربه شدید است. در صورت شکستن شیشه سکوریت، این شیشه به قطعات کوچکی تبدیل خواهد شد که قطعات برندگی شیشه را ندارد. همچنین خسارت‌های جانی و به تبع آن مالی ناشی از شکستن شیشه سکوریت رفلکس کمتر از نمونه‌های دیگر بوده و ضررهای هر حادثه را به کمترین حد ممکن می‌رساند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید